De Phoenix

Peuterschool De Phoenix van De Rotterdamse Peuterschool is gevestigd aan Bramenpad 1 in Rozenburg. Op de peuterschool wordt nauw samengewerkt met basisschool OBS De Phoenix. Op deze manier wordt de stap naar de basisschool letterlijk en figuurlijk kleiner!

Bent u benieuwd naar het inspectierapport van de GGD over deze peuterschool? Onder in het scherm vindt u de link naar dit rapport. U wordt dan naar de website van het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen geleid.

Heeft u vragen over deze peuterschool? Loop gerust eens binnen om uw vragen te stellen, of om uw kind in te schrijven.

Wijzigingen De Phoenix
In verband met Corona kunnen er tijdelijk gewijzigde tijden en breng/ haal plek gelden.

Brengen in de ochtend tussen 08.10 – 08.30.
We starten en eindigen de groep zoveel mogelijk buiten. De luizenzakken hangen ander halve meter van elkaar af aan het hek, zodat u de spullen in de zak kan doen. U komt met uw peuter alleen via de zij ingang het schoolplein op. Bij slecht weer komen de kinderen 1 voor 1 naar binnen en neemt 1 collega uw peuter over. U kunt niet mee naar binnen.

Bramenpad 1, Rotterdam

406119739