IKC De Nieuwe Haven

IKC De Nieuwe Haven is een Integraal Kindcentrum. Kinderopvang, peuterschool, basisschool en BSO wonen samen onder één dak. Maar natuurlijk gaat onze samenwerking verder dan dat. We vinden het belangrijk dat kinderen hier van en met elkaar kunnen leren. Op het IKC sluiten opvang en onderwijs daarom op elkaar aan. We werken vanuit één visie en optimaliseren de doorgaande leerlijn. We maken zoveel mogelijk gebruik van dezelfde methodes. In de praktijk spelen en werken we dus ook veel samen. De natuur speelt daarbij een belangrijke rol. Dat ziet u terug in de inrichting van ons gebouw, onze natuurtuin en de thema’s waar we door het jaar heen aandacht aan besteden. Breed ontwikkelen, ontwerpend en ontdekkend leren, met respect voor dat wat leeft en voor elkaar, komen hierin samen.

IKC De Nieuwe Haven: de plaats waar ouders, kinderen en medewerkers elkaar ontmoeten!

IKC de nieuwe haven

Nassauhaven 180, Rotterdam