Risala

Peuterschool Risala van De Rotterdamse Peuterschool is gevestigd aan Overijselsestraat 49 in Feijenoord. Op de peuterschool wordt nauw samengewerkt met basisschool Risala. Op deze manier wordt de stap naar de basisschool letterlijk en figuurlijk kleiner!

Bent u benieuwd naar het inspectierapport van de GGD over deze peuterschool? Onder in het scherm vindt u de link naar dit rapport. U wordt dan naar de website van het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen geleid.

Heeft u vragen over deze peuterschool? Loop gerust eens binnen om uw vragen te stellen, of om uw kind in te schrijven.

Wijzigingen Risala

In verband met Corona kunnen er tijdelijk gewijzigde tijden en breng/ haal plek gelden.

Geldt voor de groepen 3 en 4.

Hier wijzigen de openingstijden niet, maar wel de toegang.

Deze groepen maken gewoonlijk gebruik van de toegang aan de Hollandsestraat. M.i.v. maandag 1 juli maken we gebruik van de nooduitgang, die vanaf het schoolplein rechtstreeks toegang geeft tot de groepsruimte. Er worden wachtvakken gemaakt op de stoep voor de ingang van het hek naar het schoolplein.

Overijselsestraat 49, Rotterdam

Basisschool Risala