Ukkiegroep Nicolaasschool

In Ukkiegroep Nicolaasschool kan uw kind (0-2 jaar) samen met u en andere kinderen spelen. Het is een veilige kindvriendelijke omgeving en er is allerlei speelgoed aanwezig.

In de Ukkiegroep ontmoet u andere ouders om te praten over het opgroeien en opvoeden van uw kind. Onder begeleiding worden er leuke, creatieve activiteiten gedaan die passen bij de leeftijd van de ukkies. Ook is er een deskundige medewerker aanwezig voor advies en tips.

Komt u een keertje kijken? Bel dan naar (010) 3039411

Schiedamseweg 227, Rotterdam