Ukkiegroep Prinses Juliana

In Ukkiegroep Prinses Juliana kan uw kind (0-2 jaar) samen met u en andere kinderen spelen. Het is een veilige kindvriendelijke omgeving en er is allerlei speelgoed aanwezig.

In de Ukkiegroep ontmoet u andere ouders om te praten over het opgroeien en opvoeden van uw kind. Onder begeleiding worden er leuke, creatieve activiteiten gedaan die passen bij de leeftijd van de ukkies. Ook is er een deskundige medewerker aanwezig voor advies en tips.

Komt u een keertje kijken? Bel dan naar 010 303 94 67.

Snellemanstraat 47, Rotterdam

Do: