Gratis kennismakingsweken

Zien we je binnenkort?

Gemeente Rotterdam organiseert de gratis kennismakingsweken. Heb jij een peuter van 2 of 3 jaar en heeft jouw peuter een indicatie Extra Spelen en Leren of een Indicatie Gelijke Kansen? Dan komt hij/zij in aanmerking voor 4 weken gratis opvang. Hier leert jouw peuter in een speel en leeromgeving om zichzelf te ontwikkelen.

01-09-2021 t/m 01-12-2021.

Bekijk hier onze locaties.

Uren

Maximaal 16 uur per week.

Plan hier je kennismaking

Een fijne, veilige plek waar ieder kind zichzelf mag zijn is belangrijk voor een goede start. De Rotterdamse Peuterschool wil elke peuter een optimale start bieden door hem te stimuleren om te spelen, te ontdekken en zich te ontwikkelen. Op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. Als individu en als lid van de groep.

De Rotterdamse Peuterschool ondersteunt de ouders van peuters bij de opvoeding. De medewerkers bouwen een vertrouwensrelatie met hen op, waardoor zij zich vrij voelen om met vragen en twijfels bij ons te komen. Ook dit heeft als doel ieder kind een goede start te geven.

Gratis kennismaken met de Rotterdamse Peuterschool? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Onze peuters & hun ouders aan het woord

Benieuwd wat de meerwaarde is van De Rotterdamse Peuterschool? Bekijk het filmpje en zie wat er voor zorgt dat onze peuters en medewerkers elke dag stralen!

Onze trots

Een dag uit het leven van De Rotterdamse Peuterschool