De Akker Millinxparkhuis

Peuterschool De Akker Millinxparkhuis van De Rotterdamse Peuterschool is gevestigd aan Millinxstraat 69 in Charlois. Op de peuterschool wordt nauw samengewerkt met basisschool CBS de Akker. Op deze manier wordt de stap naar de basisschool letterlijk en figuurlijk kleiner!

Bent u benieuwd naar het inspectierapport van de GGD over deze peuterschool? Onder in het scherm vindt u de link naar dit rapport. U wordt dan naar de website van het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen geleid.

Heeft u vragen over deze peuterschool? Loop gerust eens binnen om uw vragen te stellen, of om uw kind in te schrijven.

Wijzigingen De Akker Millinxparkhuis

In verband met Corona kunnen er tijdelijk gewijzigde tijden en breng/ haal plek gelden.

Geldt voor de groepen E en F

Kinderen laten brengen door 1 persoon op het Tulpplein. Daar worden vakken gemaakt op voldoende afstand van elkaar. De ouder staat met kind in 1 vak, wij zien ze dan staan vanuit ons lokaal en kunnen de kinderen beneden ophalen.

Er komen ook kinderen van de bovenbouw binnen over het plein dus de vakken moeten komen op voldoende afstand van de looproute van het hek naar de ijzeren trap. Wij zijn op het Tulpplein tijdens ophaaltijd, de ouders blijven buiten het hek en wij begeleiden de kinderen naar buiten. We zorgen dat we niet buiten spelen als de bovenbouw uit school komt.

Millinxstraat 69, Rotterdam

Millinxparkhuis