Over Peuter & Co

Ieder kind verdient een goede start

Een fijne, veilige plek waar ieder kind zichzelf mag zijn is belangrijk voor een goede start. De Rotterdamse Peuterschool wil elke peuter een optimale start bieden door hem te stimuleren om te spelen, te ontdekken en zich te ontwikkelen. Op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. Als individu en als lid van de groep.

De Rotterdamse Peuterschool ondersteunt de ouders van peuters bij de opvoeding. De medewerkers bouwen een vertrouwensrelatie met hen op, waardoor zij zich vrij voelen om met vragen en twijfels bij ons te komen. Ook dit heeft als doel ieder kind een goede start te geven.

‘Spelen is leren’

“Spelen is dingen doen waar je zin in hebt, zolang je zelf wilt, zonder iets speciaals te willen bereiken en zonder dat iemand zegt dat het moet. Daarmee is spelen ontdekken, ontwikkelen en leren.” Dat is de speelvisie van De Rotterdamse Peuterschool die de pedagogisch medewerkers dagelijks in praktijk brengen.

Onze trots

Een dag uit het leven van De Rotterdamse Peuterschool

Vestigingen

Peuters

Medewerkers

Glimlachen

HefGroep

De Rotterdamse Peuterschool is onderdeel van Peuter & Co. Peuter & Co is op haar beurt onderdeel van HefGroep. HefGroep focust zich op de ontwikkeling en het welbevinden van de doelgroep 0-23 jaar voornamelijk in de gemeente Rotterdam.

HefGroep heeft de afgelopen tien jaar veel gedaan aan kwaliteitsverbetering van de voorschoolse educatie van kinderen van twee tot vier jaar. Andere werkmaatschappijen van HefGroep zijn SMWR en JOZ. Kijk voor meer informatie op www.hefgroep.nl.

Hier vindt u de jaarrekening van Stichting Peuter & Co

Q