Kies uit 23 locaties

Delfshaven

Ieder kind verdient een goede start

Een fijne, veilige plek waar ieder kind zichzelf mag zijn is belangrijk voor een goede start. De Rotterdamse Peuterschool wil elke peuter een optimale start bieden door hem te stimuleren om te spelen, te ontdekken en zich te ontwikkelen. Op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. Als individu en als lid van de groep.

De Rotterdamse Peuterschool ondersteunt de ouders van peuters bij de opvoeding. De medewerkers bouwen een vertrouwensrelatie met hen op, waardoor zij zich vrij voelen om met vragen en twijfels bij ons te komen. Ook dit heeft als doel ieder kind een goede start te geven.

Locatie in de buurt?

De Rotterdamse Peuterschool heeft bijna 80 locaties door heel Rotterdam. Benieuwd naar een locatie in de regio Delfshaven? Bekijk hieronder onze locaties en vraag een vrijblijvende rondleiding aan.

Delfshaven

Medewerkers

Glimlachen

Locatie niet gevonden?

De Rotterdamse Peuterschool heeft bijna 80 locaties. Bekijk hieronder onze andere regio’s.