Finlandia

Peuterschool Finlandia van De Rotterdamse Peuterschool is gevestigd aan Brigantijnstraat 46-48 in Delfshaven. Op de peuterschool wordt nauw samengewerkt met basisschool Finlandia. Op deze manier wordt de stap naar de basisschool letterlijk en figuurlijk kleiner!

Bent u benieuwd naar het inspectierapport van de GGD over deze peuterschool? Rechts in het scherm vindt u de link naar dit rapport. U wordt dan naar de website van het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen geleid.

Heeft u vragen over deze peuterschool? Loop gerust eens binnen om uw vragen te stellen, of om uw kind in te schrijven.

Wijzigingen Finlandia

In verband met Corona kunnen er tijdelijk gewijzigde tijden en breng/ haal plek gelden.

Ochtendgroep: brengen om 8.10 uur bij het hek van het peuter, kleuter schoolplein. Ouders geven hier de peuter over aan de pedagogisch medewerker van Finlandia, halen om 11.20 uur bij het zelfde hek.

Middaggroep: brengen om 12.00 uur bij het hek van het peuter, kleuter schoolplein. Ouders geven hier de peuter over aan de pedagogisch medewerker van Finlandia, halen om 15.10 uur bij het zelfde hek.

Adres

Brigantijnstraat 46 , Rotterdam

Telefoon

}

Openingstijden

Ma – Vrij:
08:15 – 11:27
12:00 – 15:12

U

Inspectierapport

N

Registratienummer

339840080

 

Samenwerking

Basisschool Finlandia

Maak uw keuze!

Wilt u ook het beste voor uw peuter? Inschrijven bij de Rotterdamse Peuterschool is super eenvoudig. In 5 duidelijke stappen schrijft u uw peuter in bij de door u gekozen locatie. Wilt u graag eerst nog wat meer informatie of een rondleiding op locatie? Wij helpen u graag.

Q