De Ark
Peuterschool De Ark van De Rotterdamse Peuterschool is gevestigd aan Nozemanstraat 12 in Delfshaven. Op de peuterschool wordt nauw samengewerkt met basisschool De Ark. Op deze manier wordt de stap naar de basisschool letterlijk en figuurlijk kleiner! Bent u benieuwd naar het inspectierapport van de GGD over deze peuterschool? Onder in het scherm vindt u de link naar dit rapport. U wordt dan naar de website van het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen geleid. Heeft u vragen over deze peuterschool? Loop gerust eens binnen om uw vragen te stellen, of om uw kind in te schrijven.
Wijzigingen De Ark

In verband met Corona kunnen er tijdelijk gewijzigde tijden en breng/ haal plek gelden. Ingang van de peutergroep aan de straatkant is. Tijden blijven hetzelfde.

Adres

Nozemanstraat 12, Rotterdam

Telefoon

}

Openingstijden

Ma – Vrij:
08:35 – 11:47
12:20 -15:32

U

Inspectierapport

N

Registratienummer

108827410

Samenwerking

Basisschool De Ark

Maak uw keuze!

Wilt u ook het beste voor uw peuter? Inschrijven bij de Rotterdamse Peuterschool is super eenvoudig. In 5 duidelijke stappen schrijft u uw peuter in bij de door u gekozen locatie. Wilt u graag eerst nog wat meer informatie of een rondleiding op locatie? Wij helpen u graag.

Q