Nicolaasschool
Peuterschool Nicolaasschool van De Rotterdamse Peuterschool is gevestigd aan Schiedamseweg 227 in Delfshaven. Op de peuterschool wordt nauw samengewerkt met basisschool Nicolaasschool. Op deze manier wordt de stap naar de basisschool letterlijk en figuurlijk kleiner!

Bent u benieuwd naar het inspectierapport van de GGD over deze peuterschool? Onder in het scherm vindt u de link naar dit rapport. U wordt dan naar de website van het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen geleid.

Heeft u vragen over deze peuterschool? Loop gerust eens binnen om uw vragen te stellen, of om uw kind in te schrijven.

Alvast een kijkje nemen?

Op alle locaties van De Rotterdamse Peuterschool is een korte video gemaakt. Je maakt kennis met de pedagogisch medewerker(s) en krijgt een goede indruk van alle leuke dagelijkse activiteiten. Een keertje in het echt kijken? Plan dan een rondleiding!

Wijzigingen Nicolaasschool

In verband met Corona kunnen er tijdelijk gewijzigde tijden en breng/ haal plek gelden.

Brengen bij de voordeur van de Nicolaasschool in de ochtend t tussen 8.20 en 8.35 uur en halen tussen 11.20 en 11.30 uur, in de middag brengen tussen 12.15 uur en 12.30 uur en halen tussen 15.15 uur en 15.25 uur. De pedagogisch medewerkers komen de peuters halen en brengen hen na afloop naar de voordeur..

Adres

Schiedamseweg 227, Rotterdam

Telefoon

}

Openingstijden

Ma – Vrij:
08:15 – 11:27
12:00 – 15:12

U

Inspectierapport

N

Registratienummer

215017948

Samenwerking

Nicolaasschool

Maak uw keuze!

Wilt u ook het beste voor uw peuter? Inschrijven bij de Rotterdamse Peuterschool is super eenvoudig. In 5 duidelijke stappen schrijft u uw peuter in bij de door u gekozen locatie. Wilt u graag eerst nog wat meer informatie of een rondleiding op locatie? Wij helpen u graag.

Q