OBS De Globe Zwartewaalstraat

Peuterschool Obs De Globe Zwartewaalstraat van De Rotterdamse Peuterschool is gevestigd aan Zwartewaalstraat 38 in Charlois. Op de peuterschool wordt nauw samengewerkt met basisschool De Globe. Op deze manier wordt de stap naar de basisschool letterlijk en figuurlijk kleiner!

Bent u benieuwd naar het inspectierapport van de GGD over deze peuterschool? Onder in het scherm vindt u de link naar dit rapport. U wordt dan naar de website van het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen geleid.

Heeft u vragen over deze peuterschool? Loop gerust eens binnen om uw vragen te stellen, of om uw kind in te schrijven.

Wijzigingen OBS De Globe Zwartewaalstraat

In verband met Corona kunnen er tijdelijk gewijzigde tijden en breng/ haal plek gelden.

Ouders kunnen hun kinderen brengen en halen bij de (voor hen bekende) ingang aan de Hoogvlietstraat.

De ochtendgroep kan om 8.45u gebracht worden en om 11.30u opgehaald worden.

De middaggroep kan om 12.00u gebracht worden en om 15.00u opgehaald worden.

Zwartewaalstraat 38, Rotterdam

OBS De Globe Zwartewaalstraat