De Hoeksteen

Peuterschool De Hoeksteen van De Rotterdamse Peuterschool is gevestigd aan Kerkwervesingel 24-30 in Charlois. Op de peuterschool wordt nauw samengewerkt met basisschool De Hoeksteen. Op deze manier wordt de stap naar de basisschool letterlijk en figuurlijk kleiner!

Bent u benieuwd naar het inspectierapport van de GGD over deze peuterschool? Onder in het scherm vindt u de link naar dit rapport. U wordt dan naar de website van het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen geleid.

Heeft u vragen over deze peuterschool? Loop gerust eens binnen om uw vragen te stellen, of om uw kind in te schrijven.

Alvast een kijkje nemen?

Op alle locaties van De Rotterdamse Peuterschool is een korte video gemaakt. Je maakt kennis met de pedagogisch medewerker(s) en krijgt een goede indruk van alle leuke dagelijkse activiteiten. Een keertje in het echt kijken? Plan dan een rondleiding!

Adres

Kerkwervesingel 24, Rotterdam

Telefoon

}

Openingstijden

Ma – Vrij:
08:20 – 11:32
12:00 – 15:12

U

Inspectierapport

N

Registratienummer

233244475

Samenwerking

Basisschool Hoeksteen

Maak uw keuze!

Wilt u ook het beste voor uw peuter? Inschrijven bij de Rotterdamse Peuterschool is super eenvoudig. In 5 duidelijke stappen schrijft u uw peuter in bij de door u gekozen locatie. Wilt u graag eerst nog wat meer informatie of een rondleiding op locatie? Wij helpen u graag.

Q