De Kameleon Carnissedreef
Peuterschool De Kameleon Carnissedreef van De Rotterdamse Peuterschool is gevestigd aan Carnissedreef 2 in Charlois. Op de peuterschool wordt nauw samengewerkt met basisschool Kameleon. Op deze manier wordt de stap naar de basisschool letterlijk en figuurlijk kleiner! Bent u benieuwd naar het inspectierapport van de GGD over deze peuterschool? Onder in het scherm vindt u de link naar dit rapport. U wordt dan naar de website van het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen geleid. Heeft u vragen over deze peuterschool? Loop gerust eens binnen om uw vragen te stellen, of om uw kind in te schrijven.
Wijzigingen De Kameleon Carnissedreef

In verband met Corona kunnen er tijdelijk gewijzigde tijden en breng/ haal plek gelden. U kunt uw Peuter in de ochtend brengen van 8.10u tot 8:20 en ophalen van 11:15 tot 11.30 u. In de middag zijn de tijden: 12.00u tot 12:15 en ophalen van 15:00 u tot 15:10. Bij het hek wordt uw peuter opgevangen door een van onze collega’s. En het ophalen is om ook weer bij het hek van het buitenspeelplein.

Adres

Carnissedreef 2, Rotterdam

Telefoon

}

Openingstijden

Ma – Vrij: 08:10 – 11:20 11:40 – 14:50
U

Inspectierapport

N

Registratienummer

335787356

Samenwerking

Basisschool De Kameleon Carnissedreef

Maak uw keuze!

Wilt u ook het beste voor uw peuter? Inschrijven bij de Rotterdamse Peuterschool is super eenvoudig. In 5 duidelijke stappen schrijft u uw peuter in bij de door u gekozen locatie. Wilt u graag eerst nog wat meer informatie of een rondleiding op locatie? Wij helpen u graag.

Q