Ibn-I-Sina Zegenstraat

Peuterschool Ibn-I Sina van De Rotterdamse Peuterschool is gevestigd aan Zegenstraat 120A in Charlois. Op de peuterschool wordt nauw samengewerkt met basisschool Ibn-I Sina. Op deze manier wordt de stap naar de basisschool letterlijk en figuurlijk kleiner!

Ben je benieuwd naar het inspectierapport van de GGD over deze peuterschool? Onder in het scherm vind je de link naar dit rapport. Je wordt dan naar de website van het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen geleid.

Heb je vragen over deze peuterschool? Loop gerust eens binnen om je vragen te stellen, of om je kind in te schrijven. 

Alvast een kijkje nemen?

Op alle locaties van De Rotterdamse Peuterschool is een korte video gemaakt. Je maakt kennis met de pedagogisch medewerker(s) en krijgt een goede indruk van alle leuke dagelijkse activiteiten. Een keertje in het echt kijken? Plan dan een rondleiding!

Adres

Zegenstraat 120A , Rotterdam

Telefoon

}

Openingstijden

Ma – Vrij:
08:20 – 11:35
12:20 – 15:35

U

Inspectierapport

N

Registratienummer

851400760

Samenwerking

Basisschool Ibn-I Sina

Maak je keuze!

Wil je ook het beste voor je peuter? Inschrijven bij de Rotterdamse Peuterschool is super eenvoudig. In 5 duidelijke stappen schrijf je je peuter in bij de door jou gekozen locatie. Wil je graag eerst nog wat meer informatie of een rondleiding op locatie? Wij helpen je graag.

Q