OBS De Akkers

Peuterschool Obs De Akkers van De Rotterdamse Peuterschool is gevestigd aan Jagerslaan 15 in Feijenoord. Op de peuterschool wordt nauw samengewerkt met basisschool De Akkers. Op deze manier wordt de stap naar de basisschool letterlijk en figuurlijk kleiner!

Bent u benieuwd naar het inspectierapport van de GGD over deze peuterschool? Onder in het scherm vindt u de link naar dit rapport. U wordt dan naar de website van het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen geleid.

Heeft u vragen over deze peuterschool? Loop gerust eens binnen om uw vragen te stellen, of om uw kind in te schrijven. 

Alvast een kijkje nemen?

Op alle locaties van De Rotterdamse Peuterschool is een korte video gemaakt. Je maakt kennis met de pedagogisch medewerker(s) en krijgt een goede indruk van alle leuke dagelijkse activiteiten. Een keertje in het echt kijken? Plan dan een rondleiding!

Adres

Jagerslaan 15, Rotterdam

Telefoon

}

Openingstijden

Ma – Vrij:
08:20 – 11:32
12:30 – 15:42

U

Inspectierapport

N

Registratienummer

110530329

Samenwerking

OBS De Akkers

Maak uw keuze!

Wilt u ook het beste voor uw peuter? Inschrijven bij de Rotterdamse Peuterschool is super eenvoudig. In 5 duidelijke stappen schrijft u uw peuter in bij de door u gekozen locatie. Wilt u graag eerst nog wat meer informatie of een rondleiding op locatie? Wij helpen u graag.

Q