OBS De Globe Den Hertigstraat

Peuterschool Obs De Globe Den Hertigstraat van De Rotterdamse Peuterschool is gevestigd aan Den Hertigstraat 32 in Charlois. Op de peuterschool wordt nauw samengewerkt met basisschool De Globe. Op deze manier wordt de stap naar de basisschool letterlijk en figuurlijk kleiner!

Ben je benieuwd naar het inspectierapport van de GGD over deze peuterschool? Onder in het scherm vind je de link naar dit rapport. Je wordt dan naar de website van het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen geleid.

Heb je vragen over deze peuterschool? Loop gerust eens binnen om je vragen te stellen, of om je kind in te schrijven.

Adres

Den Hertigstraat 32 , Rotterdam

Telefoon

}

Openingstijden

Ma – Vrij:
08:20 – 11:35
12:00 – 15:15

U

Inspectierapport

N

Registratienummer

123486269

Samenwerking

OBS De Globe Den Hertigstraat

Alvast een kijkje nemen?

Op alle locaties van De Rotterdamse Peuterschool is een korte video gemaakt. Je maakt kennis met de pedagogisch medewerker(s) en krijgt een goede indruk van alle leuke dagelijkse activiteiten. Een keertje in het echt kijken? Plan dan een rondleiding!

Maak je keuze!

Wil je ook het beste voor je peuter? Inschrijven bij de Rotterdamse Peuterschool is super eenvoudig. In 5 duidelijke stappen schrijf je je peuter in bij de door jou gekozen locatie. Wil je graag eerst nog wat meer informatie of een rondleiding op locatie? Wij helpen je graag.

Q