OBS De Toermalijn Hijkerveld

Peuterschool Obs de Toermalijn Hijkerveld van De Rotterdamse Peuterschool is gevestigd aan Hijkerveld 5 in Charlois. Op de peuterschool wordt nauw samengewerkt met basisschool Toermalijn. Op deze manier wordt de stap naar de basisschool letterlijk en figuurlijk kleiner!

Bent u benieuwd naar het inspectierapport van de GGD over deze peuterschool? Onder in het scherm vindt u de link naar dit rapport. U wordt dan naar de website van het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen geleid.

Heeft u vragen over deze peuterschool? Loop gerust eens binnen om uw vragen te stellen, of om uw kind in te schrijven.

Wijzigingen OBS De Toermalijn Hijkerveld

In verband met Corona kunnen er tijdelijk gewijzigde tijden en breng/ haal plek gelden.

U kunt uw Peuter in de ochtend brengen van 8.40 tot 9:00 en ophalen van 11:15 tot 11.30 u. In de middag zijn de tijden: 12.00u tot 12:30 en ophalen van 14.45 u tot 15:10. Bij het groene hek wordt uw peuter opgevangen door een van onze collega’s. En het ophalen is om ook weer bij het hek van het buitenspeelplein.

Adres

Hijkerveld 5, Rotterdam

Telefoon

}

Openingstijden

Ma – Vrij:
08:20 – 11:30
12:00 – 15:10

U

Inspectierapport

N

Registratienummer

237533832

Samenwerking

OBS De Toermalijn

Maak uw keuze!

Wilt u ook het beste voor uw peuter? Inschrijven bij de Rotterdamse Peuterschool is super eenvoudig. In 5 duidelijke stappen schrijft u uw peuter in bij de door u gekozen locatie. Wilt u graag eerst nog wat meer informatie of een rondleiding op locatie? Wij helpen u graag.

Q