Vreewijkschool

Peuterschool Vreewijkschool van De Rotterdamse Peuterschool is gevestigd aan Groenezoom 156 in Feijenoord. Op de peuterschool wordt nauw samengewerkt met basisschool Vreewijkschool. Op deze manier wordt de stap naar de basisschool letterlijk en figuurlijk kleiner!

Bent u benieuwd naar het inspectierapport van de GGD over deze peuterschool? Onder in het scherm vindt u de link naar dit rapport. U wordt dan naar de website van het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen geleid.

Heeft u vragen over deze peuterschool? Loop gerust eens binnen om uw vragen te stellen, of om uw kind in te schrijven. 

Wijzigingen Vreewijkschool

In verband met Corona kunnen er gewijzigde tijden en breng/ haal plek gelden.

  • }Openingstijden ochtend: 08.45 - 11.30
  • }Openingstijden middag: 12.00 - 15.10

Adres

Groenezoom 156, Rotterdam

Telefoon

}

Openingstijden

Ma – Vrij:
08:20 – 11:32
12:15 – 15:32

U

Inspectierapport

N

Registratienummer

138068689

Samenwerking

Basisschool Vreewijkschool

Alvast een kijkje nemen?

Op de locaties van de Rotterdamse Peuterschool maken we filmpjes, zodat u alvast een kijkje kan nemen. Voor deze school is helaas nog geen filmpje gemaakt, maar gelukkig heeft de school een prachtig filmpje gemaakt, zodat u alvast de sfeer kan proeven!

Maak uw keuze!

Wilt u ook het beste voor uw peuter? Inschrijven bij de Rotterdamse Peuterschool is super eenvoudig. In 5 duidelijke stappen schrijft u uw peuter in bij de door u gekozen locatie. Wilt u graag eerst nog wat meer informatie of een rondleiding op locatie? Wij helpen u graag.

Q